Spojenie exotickej kokosovej chuti a pikantného curry..
Potrebujeme: 3 kuracie prsia, kokosový krém, zelenú curry pastu, 2 limetky, korenie, soľ, arabský chlieb
(kokosový krém a zelenú curry pastu dostať bežne v Tescu v sekcii medzinárodná kuchyňa)
Dresing: do bieleho jogurtu (veľký biely) pridáme rozpučený strúčik cesnaku, korenie, soľ, pár kvapiek limetky
Kuracie prsíčka nakrájame na slížiky, posolíme, okoreníme, zalejeme šťavou z jednej limetky a 1/2 konzervy kokosového krému. K masku ešte pridáme 3 čajové lyžičky curry pasty. Všetko pekne premiešame necháme postáť. Najlepšie je masko naložiť ešte ráno pred odchodom na svah ale nie vždy to vydá.. Ak to nevydá tak masku by mala postačiťaj taká hodinka :)
Masko opečieme na panvici a dáme do misky. Na panvicu ešte vylejeme druhú polovicu kokosového krému a šťavu z jednej limety a necháme povariť, z krému sa odparí voda a vznikne taký sirup. Týmto sirupom ešte prelejeme masko.
K masku podávame nakrájaný arabský chlieb a jogurtový dresing.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára