Nejde o typickú nátierku ani o šalát. Príjemné spojenie kyslého jablka/mandlí a zeleniny, išla jednoducho nadračku..
Servíruje sa na bagetky alebo do sendvičov.
Potrebujeme (pre 6-8 ľudí): 2 kyslé smotany (jedna veľká, druhá malá), 3 zelené kyslejšie jablká, 1 čakanku, kúsok póriku(10cm), soľ, korenie, malá light majonéza, sáčok mandlí
Smotany dáme do misky - pridáme ošúpané a nastrúhané jablká, nadrobno nakrájanú čakanku a pórik. Nasekané mandle (už ich také treba kúpiť) opečieme nasucho na panvici a pridáme ku smotanovej zmesi. Zmes osolíme, okoreníme a pridáme malú majonézu.
Pozn.: Pre ešte lepší FIT pocit smotanu a majonézu môžeme nahradiť ich nízkotučnými variantami alebo bielym jogurtom.
Žiadne komentáre:
Zverejnenie komentára